Optimizacija sajta za pretraživače

Optimizacija sajta omogućava lako nalaženje vašeg web sajta prilikom pretrage Google-a. Koristeći ključne reči koje su povezane sa vašim poslovanjem, odnosno proizvodima i uslugama, vaša prezentacija će biti izlistana na prvoj strani Google-a. Dobro optimizovan sajt se bolje rangira na Google-u u odnosu na ostale sajtove. U današnjem poslovanju, uz pomoć interneta, svi dolaze do neophodnih informacija. Glavni razlog optimizacije sajta je da vas potencijalni klijenti lako i brzo pronađu. Za razliku od plaćanja po kliku, mi vam omogućavamo da vaš sajt na prirodan način zauzme najbolju poziciju. Mi vam garantujemo rezultate. Ukoliko se u roku od 60 dana, vaš sajt ne nađe na prvoj strani Google-a, na minimum 2 pozicije, vratićemo vam novac.

seo-performance

Kako do prvog mesta na pretraživačima?

Mi pomažemo firmama da povećaju svoju vidljivost na internetu i time unaprede svoje poslovanje. Naš vlastiti softver, na najbolji način, optimizuje sajt, prati i analizira stanje 24h dnevno i još mnogo toga. Ovom metodom osiguravate mesto na prvoj strani Google-a, Bing-a i Yahoo-a.

seo-tag

Šta je optimizacija (SEO)?

Search Engine Optimization, skraćeno SEO, povećava količinu posetilaca vašem sajtu. Putem optimizacije, vaš sajt će biti vidljiv bez plaćanja visokih troškova oglašavanja putem klika. Mi vam pružamo najbolja inovativna rešenja za optimizaciju, koja vas za tražene ključne reči, u rezultatima pretrage, pozicioniraju na sam vrh pretraživača.

clock

Kada je najbolje vreme za optimizaciju?

Uvek! Mi ćemo poboljšati postojeći sajt ili napraviti drugi za vas. Preporučujemo da uvek razmišljate o optimizaciji kada planirate da redizajnirate postojeći sajt ili napravite novi. Ovo vam omogućava da od samog početka imate optimizovan sajt.

Vaš sajt na početnoj strani Google-a ili vraćamo novac!

dashboard

100% garancija

Stojimo iza obećanja da ćemo poboljšati vidljivost vašem sajtu, uz naša inovativna rešenja. Naš softver je razvijen i testiran od strane našeg tima programera.
Garanutjemo da će vaš sajt biti vildljiv na prvoj strani Google-a u roku od 60 dana, od dana verifikacije, za minimum 2 pozcije. U suprotnom, vaša novčana sredstva će vam biti vraćena.
Mi ne koristimo plaćene oglase, niti druge slične metode da bi se vaš sajt našao na početnoj strani. Veoma smo ponosni na našu aplikaciju i njene mogućnosti. Oko 93% naših klijenata se trenutno nalazi na naslovnoj strani Google-a. Preostali klijenti čekaju da budu izlistani.

Zašto izabrati nas?